Zacht
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Stevig
Castella

Castor

Een driekamer kussen met in de buitenste vakken zachte dons en een kern van stevige veertjes voor goede ondersteuning.

Afmeting Art.nr. Adviesprijs
60 x 70 cm 213045
€ 99,00
60 x 60 cm 213095
€ 99,00
Adviesprijs € 99,00
Op voorraad
SKU
213045-c
Product informatie

De Castella Castor is een goed ondersteunend hoofdkussen welke het comfort van zachte dons met de stevigheid van eendenveertjes combineert. Het kussen is verdeeld in drie kamers: de middelste is gevuld met 85% eendenveertjes die stevigheid en ondersteuning geven. De twee buitenvakken van de Castella Castor zijn gevuld met 90% hoogwaardige Europese eendendons wat ervoor zorgt dat je zacht en comfortabel ligt.

De tijk bestaat uit 100% zeer fijn geweven katoen en voelt hierdoor zijdezacht aan. Door de schoudercontour sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannen.

Onderhoud van de Castella Castor is zeer eenvoudig. Het regelmatig luchten van het kussen en het wekelijks wassen van jouw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het wassen van dit kussen raden wij dan ook af. Transpireer je meer dan gemiddeld? Dan raden wij aan onder het gewone kussensloop een Castella molton sloop te gebruiken voor de extra afvoer van transpiratievocht.

https://www.castella.nl/media/catalog/product/cache/9afe64ffc03f6a0c5b8b0a062bb3b31a/c/a/castella_castor_2.jpg

Keurmerken

Logo Oeko-Tex®

Bij textiel dat het STANDARD 100-label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van het artikel is getest op schadelijke stoffen en dat het artikel daarom onschadelijk is voor de menselijke gezondheid. De test wordt uitgevoerd door onafhankelijke OEKO-TEX® partnerinstituten. Bij de test wordt gekeken naar tal van gereguleerde en niet-gereguleerde stoffen, die schadelijk kunnen zijn voor de menselijke gezondheid. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 verder dan de nationale en internationale eisen.

Logo Downafresh® Greenline

Downafresh® garandeert dat het vulmateriaal voldoet aan de hygiëne eisen van EN 12935. De Europese Norm 12935 houdt in dat het vulmateriaal zorgvuldig is gereinigd en gedroogd bij een temperatuur van ten minste 100°C. Downafresh® verenigt fabrikanten die zich houden aan de Europese gedragscode met betrekking tot dierenwelzijn.

Logo Nomite®

Beddengoed met het Nomite® keurmerk biedt uitkomst aan mensen met een huisstofmijtallergie. Donzen dekbedden en kussens met het Nomite® keurmerk hebben een zeer dicht geweven tijk, die het binnendringen van huisstofmijt tegengaat. Zie voor meer informatie: www.nomite.de/nl

Logo Downpass

Producten met het DOWNPASS-keurmerk staan voor hoogwaardige kwaliteit en de garantie, dat het dons en de veren die als vulling worden gebruikt op verantwoorde wijze zijn geproduceerd en afkomstig zijn uit streng gecontroleerde en traceerbare toeleveringsketens. Bovendien wordt de kwaliteit van alle producten door onafhankelijke testinstanties bewaakt. Kortom: u weet wat erin zit. Elke product dat van een keurmerk is voorzien en dat een vulling met dons en veren heeft die volgens de DOWNPASS-standaard is gecertificeerd, kan met behulp van een uniek controlenummer worden getraceerd.

Specificaties
Tijk (hoes) 100% katoen
Vulling buitenkamers 90% eendendons/10% -veertjes; binnenkamer 15% eendendons/85% -veertjes
Model Contour
Navulbaar Nee
Garantie 1 jaar (2 jaar na registratie)