Castella

Agena Zacht

Een zacht synthetisch hoofdkussen gevuld met zachte Comforel® Soft vezelbolletjes.
Afmeting Art.nr. Adviesprijs
60 x 70 cm 213110
€ 69,00
60 x 60 cm 213160
€ 69,00
Adviesprijs € 69,00
Product informatie

De Castella Agena is een synthetisch hoofdkussen dat door de Comforel Soft® vulling heerlijk zacht aanvoelt. Comforel Soft® is door de holle vezel namelijk ultra zacht en ondersteunend.

De tijk van de Castella Agena bestaat uit 100% zeer fijn geweven katoen en voelt hierdoor zijdezacht aan. Door de nekinkeping aan de voorkant van het kussen sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels ontspannen. Door de ritssluiting aan de zijkant van het kussen kan de vulling naar wens worden aangepast.

De Castella Agena is wasbaar op 60 ⁰C. We raden aan dit uitsluitend te doen wanneer het noodzakelijk is. Het regelmatig luchten van jouw kussen en het wekelijks wassen van je kussensloop volstaan namelijk voor een lang en hygiënisch kussenleven. Transpireer je meer dan gemiddeld? Dan raden wij het gebruik van een Castella molton sloop onder het gewone kussensloop aan, voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Het Castella Agena kussen is verkrijgbaar in Zacht, Medium en Stevig.

Keurmerken

Logo Oeko-Tex®

Het Oeko-Tex® standard 100 keurmerk is er onder andere voor kleding, speelgoed en beddengoed dat is getest op stoffen die (mogelijk) schadelijk zijn voor de gezondheid. Het gaat hier voornamelijk om het voorkomen van allergische reacties.

Specificaties
Tijk (hoes) 100% katoen
Vulling Comforel® Soft
Model Contour
Navulbaar Ja
Wasbaar Ja, wasbaar op 60°C
Garantie 1 jaar (2 jaar na registratie)