Castella Wega

Een heerlijk donzen hoofdkussen

 

Zacht én ondersteunend

De combinatie van 60% eendendons en 40% veerkrachtige veertjes zorgen voor een comfortabel kussen met optimale ondersteuning. Door de nekinkeping in de onderkant van het kussen sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannend.

Ontspannend slapen is tevens afhankelijk van de mate waarin u transpireert tijdens de nacht. Dit gebeurt in een hogere mate wanneer u het snel warm heeft. Om overtollige lichaamswarmte goed af te voeren bestaat de buitenkant van het kussen uit 100% microvezel Cooltouch. Cooltouch heeft het unieke vermogen om uw transpiratievocht snel en effectief af te voeren

Het regelmatig luchten van uw kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het wassen van de Castalla Wega is dan ook niet nodig en raden wij u tevens af. Transpireert u meer dan gemiddeld? Dan raden wij u een Castella molton sloop aan voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Drie uitvoeringen: zacht, medium & stevig

De Castella Wega is verkrijgbaar in drie stevigheden: zacht, medium en stevig. Welke stevigheid u nodig heeft hangt onder andere af van uw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeur. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €129,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella kussens

Castella Agena

Het zachtste synthetische hoofdkussen

Castella Orion

Het latex kussen voor de beste ondersteuning

Castella Spica

Het zachtste donskussen met de beste nekondersteuning