Castella Orion

Het latex kussen voor de beste ondersteuning

 

Maximale ondersteuning

De Castella Orion is het latex kern kussen voor een optimale verlichting en ondersteuning van hoofd en nek gedurende de nacht. Ook bij een zwaardere belasting. De hoogwaardige latex kern bestaande uit 50% natuurlatex en 50% synthetische latex zorgt voor een constante en stabiele ondersteuning gedurende de gehele nacht. Door de nekinkeping aan de voorkant van het kussen sluit de Castella Orion optimaal aan op schouders en nek. Dit alles maakt de Castella Orion dan ook zeer geschikt voor mensen met schouder en/of nekklachten.

De buitenkant van de Castella Orion bestaat uit een combinatie van viscose, polyester en elastan. Viscose is een organische stof dat zijdezacht aanvoelt en uitstekend vocht absorbeert. Polyester maakt de tijk kreukelbestendig en kleurvast. De toevoeging van elastan maakt het kussen rekbaar en scheurbestendig. De latex kern kan dan ook eenvoudig uit de kussentijk worden verwijderd.  

Het regelmatig luchten van uw kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het overbodig wassen van de Castella Orion kussentijk raden wij dan ook af. Transpireert u meer dan gemiddeld? Dan raden wij u een Castella molton sloop aan voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Verkrijgbaar in 6 uitvoeringen

Het perfecte kussen hangt samen met uw slaaphouding en lichaamspostuur. Daarom is de Castella Orion verkrijgbaar in zes verschillende varianten. Ten eerste kunt u kiezen uit drie verschillende hoogtes: 10, 12 of 14cm hoog. Afhankelijk van uw slaaphouding en de ruimte tussen hoofd en schouders die daarmee opgevuld dient te worden, kiest u de juiste hoogte. Vervolgens heeft u de keuze uit twee hardheden: zacht en medium. Uw persoonlijke voorkeur is hierbij doorslaggevend. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €119,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella kussens

Castella Spica

Het zachtste donskussen met de beste nekondersteuning

Castella Wega

Een heerlijk donzen hoofdkussen

Castella Agena

Het zachtste synthetische hoofdkussen