Castella Kidzies

Het zachte en ondersteunende kinderkussen

Zacht en dooradembaar

De Castella Kidzies is het perfecte kussen voor kinderen vanaf 2 jaar, gevuld met synthetische vezelbolletjes. Deze synthetische vezelbolletjes zijn extra zacht,ondersteunend en makkelijk op te schudden. De hoes van de Castella Kidzies bestaat uit 100% katoen. De buitenkant van het kussen voelt hierdoor zacht aan en is tevens lucht doorlaatbaar.

Hoe ouder uw kindje wordt hoe steviger het kussen dient te zijn. Bij elk kussen wordt daarom een zakje met navulmateriaal geleverd om het kussen op de gewenste stevigheid te brengen. Het kussen kan op deze manier voor een langere tijd gebruikt worden. 

Hygiënische en veilig

De Castella Kidzies kan gewassen worden op 60 graden Celsius. Het regelmatig luchten van het kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop is echter het belangrijkst voor een hygiënisch en fris kinderkussen. Wassen is dan ook niet noodzakelijk. Het Oeko-Tex® label in het kussen toont aan dat het kussen vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid van uw kindje kan aantasten. U kunt uw kindje dan ook met een gerust hart laten slapen op de Castella Kidzies.

Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €29,50

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella kussens

Castella Agena

Het zachtste synthetische hoofdkussen

Castella Orion

Het latex kussen voor de beste ondersteuning

Castella Spica

Het zachtste donskussen met de beste nekondersteuning

Castella Wega

Een heerlijk donzen hoofdkussen