Castella Castor

Een heerlijk zacht en goed ondersteunend hoofdkussen

De zachtheid van dons en ondersteuning van veertjes

De Castella Castor is een goed ondersteunend hoofdkussen verdeeld in 3 kamers. Rondom is het kussen gevuld met 90% heerlijk zachte witte Europese eendendons. Binnenin is het kussen gevuld met 15% eendendons voor extra stevigheid. Hierdoor ontstaat een heerlijk zacht donzen hoofdkussen met een goede ondersteuning.

De Castella Castor combineert het comfort van zachte dons met de stevigheid van eendenveertjes,

Het kussen is verdeeld in drie kamers: De middelste is gevuld met 85% eendenveertjes die stevigheid en ondersteuning geven. De twee buitenvakken van de Castella Castor zijn gevuld met 90% hoogwaardige Europese eendendons en zorgen ervoor dat u zacht en comfortabel ligt.

De tijk bestaat uit 100% zeer fijn geweven katoen en voelt hierdoor zijdezacht aan. Door de schoudercontour sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannen.

Onderhoud

Onderhoud van de Castella Castor is zeer eenvoudig. Het regelmatig luchten van het kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat voor een lang en hygiënisch kussenleven. Het wassen van de dit kussen raden wij dan ook af. Transpireert u meer dan gemiddeld? Dan raden wij u een Castella molton sloop aan voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Adviesprijs €89,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella kussens

Castella Agena

Het zachtste synthetische hoofdkussen

Castella Wega

Een heerlijk donzen hoofdkussen

Castella Orion Lente/Herfst

100% Mazurische ganzendons