Castella Agena

Het zachtste synthetische hoofdkussen

 

Zo zacht als dons

De Castella Agena is het synthetische hoofdkussen dat door de Comforel Soft® vulling net zo zacht aanvoelt als dons. Comforel Soft® is door de holle vezel namelijk ultra zacht en ondersteunend.

De tijk van de Castella Agena bestaat uit 100% zeer fijn geweven katoen en voelt hierdoor zijdezacht aan. Door de nekinkeping aan de voorkant van het kussen sluiten de schouders optimaal aan op het kussen en liggen de nekwervels altijd ontspannend. Door de ritssluiting aan de zijkant van het kussen kan de vulling naar wens worden aangepast.

De Castella Agena is wasbaar op 60 graden Celsius Het regelmatig luchten van uw kussen en het wekelijks wassen van uw kussensloop volstaat echter voor een lang en hygiënisch kussenleven. Transpireert u meer dan gemiddeld? Dan raden wij u een Castella molton sloop aan voor de extra afvoer van transpiratievocht.

Drie uitvoeringen: zacht, medium & stevig

De Castella Agena is verkrijgbaar in drie stevigheden: zacht, medium en stevig. Welke stevigheid u nodig heeft hangt onder andere af van uw slaaphouding, postuur en persoonlijke voorkeur. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €69,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella kussens

Castella Orion

Het latex kussen voor de beste ondersteuning

Castella Spica

Het zachtste donskussen met de beste nekondersteuning

Castella Wega

Een heerlijk donzen hoofdkussen