Castella Wega

Een heerlijk donzen hoofdkussen

Bestaande uit 60% Europese eendendons en 40% kleine eendenveertjes voor een zachte en goede ondersteuning. Voorzien van CoolTouch® voor een optimale vochtregulatie. Verkrijgbaar in zacht, medium en stevig.

Details

Castella Spica

Het zachtste donskussen met de beste nekondersteuning

Een heerlijk zachte buitenkant, gevuld met 90% witte Europese eendendons en een Vita Talalay® latex kern voor de beste nek- ondersteuning. Verkrijgbaar in zacht, medium en stevig.

Details

Castella Castor

Een heerlijk zacht en goed ondersteunend hoofdkussen

Een goed ondersteunend hoofdkussen verdeeld in 3 kamers. Rondom is het kussen gevuld met heerlijk zachte 90% eendendons. Binnenin is het kussen gevuld met 85% eendenveertjes. Hierdoor ontstaat een heerlijk zacht donzen hoofdkussen met een goede ondersteuning.

Details

Castella Antares

Een zacht donskussen dat naar wens bij te vullen is

Een goed ondersteunend hoofdkussen verdeeld in 3 kamers. Rondom is het kussen gevuld met heerlijk zachte 90% eendendons. Binnenin is het kussen gevuld met synthetische vezelbolletjes. Hierdoor ontstaat een heerlijk zacht hoofdkussen welke naar wens bij te vullen is.

Details

Castella Agena

Het zachtste synthetische hoofdkussen

Gevuld met Comforel Soft® vulling; de zachtste synthetische merkvezel die er bestaat. Verkrijgbaar in zacht, medium en stevig.

Details

Castella Kidzies

Het zachte en ondersteunende kinderkussen

Het perfecte kussen voor kinderen vanaf 2 jaar. Gevuld met synthetische vezelbolletjes voor heerlijk zachte ondersteuning.

Details

Castella Orion

Het latex kussen voor de beste ondersteuning

Voorzien van een hoogwaardige latex kern voor de beste ondersteuning van nek en schouders. Verkrijgbaar in 6 varianten: 10,12 of 14cm hoog, in zacht en medium.

Details

Castella molton sloop

Voor een lang en hygiƫnisch kussenleven

Speciaal voor de Castella kussens zijn er anti-allergische molton slopen verkrijgbaar die het transpiratievocht volledig opnemen. Deze zijn heerlijk zacht en wasbaar op 60gr.

Details