Castella Wega Zomer

90% Poolse Ganzendons

 

Zacht, soepel en vochtregulerend

De Castella Wega Zomer is een heerlijk comfortabel zomerdekbed. De tijk bestaat uit 100% fijn katoen (Nm 100) en is gevuld met 90% hoogwaardige Poolse ganzendons. Dit maakt het tot een zacht en soepel dekbed dat goed ventileert en het vocht reguleert tijdens de zomermaanden.

De kwaliteit van de Castella Wega Zomer is gewaarborgd. Het Downafresh® hygiëne label gegarandeerd namelijk dat de dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Wega Zomer voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is.

De Castella Wega Zomer is wasbaar op 60 graden Celsius. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Voor ieder seizoen

De warmtebehoefte verschilt per seizoen en persoon. De Castella Orion is daarom verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: zomer, lente/herfst en winter. 

  1. Zomer - Dekbed voor gebruik tijdens de zomer.
  2. Lente/ Herfst  - Dekbed voor de lente en herfst. Tevens geschikt als winterdekbed voor mensen die het snel warm hebben en/of voor in een warmere slaapkamer.  
  3. Winter - Dekbed dat bij de meest mensen favoriet is voor tijdens de winter.

De Castella Wega Zomer heeft warmteklasse 4 en is geschikt voor tijdens de zomermaanden.

Alle Castella Wega dekbedden zijn door middel van lusjes en bijgeleverde knopen met elkaar te koppelen. Door het koppelen van de Castella Wega Zomer met de Castella Wega Lente/Herfst krijgt u een extra dik winterdekbed met warmteklasse 1. Ideaal voor de koudste slaapkamers en/of wanneer u het snel koud heeft.Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €169,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella dekbedden

Castella Wega Lente/Herfst

90% Poolse Ganzendons

Castella Wega Winter

90% Poolse Ganzendons

Castella Orion Winter

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Lente/Herfst

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Zomer

100% Mazurische ganzendons