Castella Wega Lente/Herfst

90% Poolse Ganzendons

 

Zacht, soepel en comfortabel warm

De Castella Wega Lente/Herfst is een heerlijk comfortabel winterdekbed, gevuld met 90% hoogwaardige Poolse ganzendons. De tijk bestaat uit 100% fijn katoen (Nm 100) en maakt het tot een soepel en zacht dekbed.

De kwaliteit en het slaapcomfort van de Castella Wega Lente/Herfst is gegarandeerd. Het Oeko-Tex® label in het dekbed toont namelijk aan dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Daarnaast is de Castella Wega Lente/Herfst voorzien van het Downafresh® hygiëne label, waarmee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig gereinigd is. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u namelijk dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is.

De Castella Wega Lente/Herfst is wasbaar op 60 graden Celsius. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Voor ieder seizoen

De warmtebehoefte verschilt per seizoen en persoon. De Castella Orion is daarom verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: zomer, lente/herfst en winter. 

  1. Zomer  - Dekbed voor gebruik tijdens de zomer.
  2. Lente/ Herfst - Dekbed voor de lente en herfst. Tevens geschikt als winterdekbed voor mensen die het snel warm hebben en/of voor in een warmere slaapkamer.  
  3. Winter - Dekbed dat bij de meest mensen favoriet is voor tijdens de winter

De Castella Wega Lente / Herfst heeft warmteklasse 3. Dit dekbed is daarmee uiterst geschikt voor tijdens het voorjaar en najaar.

Alle Castella Wega dekbedden zijn door middel van lusjes en bijgeleverde knopen met elkaar te koppelen. Door het koppelen van de Wega Lente/Hefst met de Wega Zomer krijgt u een winterdekbed met warmteklasse 2. Ideaal voor de koudste slaapkamers en/of wanneer u het snel koud heeft. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €209,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella dekbedden

Castella Wega Winter

90% Poolse Ganzendons

Castella Wega Zomer

90% Poolse Ganzendons

Castella Orion Winter

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Lente/Herfst

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Zomer

100% Mazurische ganzendons