Castella Wega 4-seizoenen

90% Poolse Ganzendons

 

Zacht, soepel en het hele jaar comfortabel

Het Castella Wega 4-seizoenendekbed is een heerlijk comfortabel dekbed, gevuld met 90% hoogwaardige Poolse ganzendons. De tijk bestaat uit 100% fijn katoen (Nm 100) en maakt het tot een soepel en zacht dekbed.

Het dekbed bestaat uit een zomerdeel voor de warme nachten en een lente-/herfstdeel voor de koudere maanden. Heeft u een koude slaapkamer of heeft u het snel koud? Dan kunt u beide delen koppelen en ontstaat een extra warm dekbed zodat u ook tijdens extreem koude nachten comfortabel slaapt. 

Plezierig slapen is gegarandeerd met de Castella Wega. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u namelijk dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label, waarmee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig gereinigd is. Het Oeko-Tex® label in het dekbed toont aan dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden

De Castella Wega is wasbaar op 60 graden Celsius. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed er op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Voor ieder seizoen

De warmtebehoefte verschilt per seizoen en persoon. De Castella Orion is daarom verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen: zomer, lente/herfst, winter en 4-seizoenen. 

  1. Zomer - Dekbed voor gebruik tijdens de zomer.
  2. Lente/ Herfst  - Dekbed voor de lente en herfst. Tevens geschikt als winterdekbed voor mensen die het snel warm hebben en/of voor in een warmere slaapkamer.  
  3. Winter  - Dekbed dat bij de meest mensen favoriet is voor tijdens de winter

Het Castella Wega 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomerdeel (warmteklasse 4) en een lente-/herfstdeel (warmteklasse 3). Door deze delen te koppelen ontstaat een extra warm dekbed met warmteklasse 1 voor de extra koude nachten of voor als u het snel koud heeft.

Alle Castella Wega dekbedden zijn door middel van lusjes en bijgeleverde knopen met elkaar te koppelen. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €369,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella dekbedden

Castella Wega Lente/Herfst

90% Poolse Ganzendons

Castella Wega Zomer

90% Poolse Ganzendons

Castella Orion Winter

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Lente/Herfst

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Zomer

100% Mazurische ganzendons