Castella Orion Zomer

100% Mazurische ganzendons

 

Het lichtste en meest comfortabele zomerdekbed

De Castala Orion Zomer behoort tot één van de lichtste en meest comfortabele zomerdekbedden die er verkrijgbaar zijn. De fijne mako batist tijk (Nm 190) zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel en zacht aanvoelt. In combinatie met de 100% Mazurische ganzendons is het dekbed uiterst licht. Daarnaast is ganzendons niet alleen warm in de winter maar tevens vochtregulerend en ventilerend in de zomer. Dit maakt de Castella Orion dan ook tot een zeer aangenaam en comfortabel zomerdekbed.

De kwaliteit van de Castella Orion Zomer is gewaarborgd. Het Downafresh® hygiëne label gegarandeerd namelijk dat de dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Orion Zomer voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is.

De Castella Orion Zomer is wasbaar op 60 graden Celsius. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Voor ieder seizoen

De warmtebehoefte verschilt per seizoen en persoon. De Castella Orion is daarom verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: zomer, lente/herfst en winter. 

  1. Zomer - Dekbed voor gebruik tijdens de zomer.
  2. Lente/ Herfst - Dekbed voor de lente en herfst. Tevens geschikt als winterdekbed voor mensen die het snel warm hebben en/of voor in een warmere slaapkamer.  
  3. Winter - Dekbed dat bij de meest mensen favoriet is voor tijdens de winter

De Castella Orion Zomer heeft warmteklasse 4 en is daarmee het dunste dekbed voor tijdens de zomer.

Alle Castella Orion dekbedden zijn door middel van lusjes en bijgeleverde knopen met elkaar te koppelen. Door het koppelen van de Orion Zomer met de Orion Lente/Herfst krijgt u een extra dik winterdekbed. Ideaal voor de koudste slaapkamers en/of wanneer u het snel koud heeft. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €329,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella dekbedden

Castella Orion Winter

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Lente/Herfst

100% Mazurische ganzendons

Castella Wega Lente/Herfst

90% Poolse Ganzendons

Castella Wega Winter

90% Poolse Ganzendons

Castella Wega Zomer

90% Poolse Ganzendons