Castella Nova Zomer

100% Poolse ganzendons

Een luxe en comfortabel donzen dekbed

De Castella Nova Zomer is een luxe en comfortabel donzen dekbed. De fijne batist katoenen tijk (Nm 150) zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel en zacht aanvoelt. De vulling van 100% Poolse ganzendons maakt het dekbed lekker licht. Dons is vergeleken met andere materialen zeer vochtregulerend en ventilerend en daarmee ook voor de zomer zeer geschikt. Dit maakt de Castella Nova dan ook tot een zeer aangenaam en comfortabel zomerdekbed.

De Castella Nova voldoet aan strenge productieeisen. Het Downafresh® hygiëne label garandeert dat de dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Nova voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is.

De Castella Nova is wasbaar op 60°C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed er op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Voor ieder seizoen

De warmtebehoefte verschilt per seizoen en persoon. De Castella Nova is daarom verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen: zomer, lente/herfst, winter en 4-seizoenen. 

  1. Zomer - Dekbed voor gebruik tijdens de zomer.
  2. Lente/ Herfst - Dekbed voor de lente en herfst. Tevens geschikt als winterdekbed voor mensen die het snel warm hebben en/of voor in een warmere slaapkamer.  
  3. Winter - Dekbed dat bij de meest mensen favoriet is voor tijdens de winter
  4. 4-Seizoenen - Dekbed bestaande uit het zomerdeel en lente-/herfstdeel (delen zijn ook apart verkrijgbaar)

De Castella Nova Zomer heeft warmteklasse 4 en is daarmee het dunste dekbed voor tijdens de zomer.

Alle Castella Nova dekbedden zijn door middel van lusjes en bijgeleverde knopen met elkaar te koppelen. Door het koppelen van de Castella Nova Zomer met de Nova Lente/Herfst krijgt u een extra dik winterdekbed. Ideaal voor de koudste slaapkamers en/of wanneer u het snel koud heeft. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €249,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella dekbedden

Castella Nova 4-Seizoenen

100% Poolse ganzendons

Castella Nova Lente/Herfst

100% Poolse ganzendons

Castella Nova Winter

100% Poolse ganzendons

Castella Orion Zomer

100% Mazurische ganzendons

Castella Wega Zomer

90% Poolse Ganzendons