Castella Nova 4-Seizoenen

100% Poolse ganzendons

Een luxe en comfortabel donzen dekbed

De Castella Nova 4-Seizoenen is een luxe en comfortabel donzen dekbed. De fijne batist katoenen tijk (Nm 150) zorgt ervoor dat het dekbed heerlijk soepel en zacht aanvoelt. Door de vulling van 100% Poolse ganzendons ontstaat een dekbed dat lekker licht en toch comfortabel warm is. Dons houdt niet alleen de lichaamswarmte heel goed vast, het is ook vochtregulerend en ventilerend. Hierdoor is het dekbed in de zomer lekker licht en luchtig en biedt het in de koudere maanden de benodigde warmte.

De Castella Nova voldoet aan strenge productieeisen. Het Downafresh® hygiëne label garandeert dat de dons zorgvuldig gereinigd en gedroogd is. Daarnaast is de Castella Nova voorzien van het Oeko-Tex® label. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is.

De Castella Nova is wasbaar op 60°C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed er op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Voor ieder seizoen

De warmtebehoefte verschilt per seizoen en persoon. De Castella Nova is daarom verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen: zomer, lente/herfst, winter en 4-seizoenen. 

  1. Zomer - Dekbed voor gebruik tijdens de zomer.
  2. Lente/ Herfst - Dekbed voor de lente en herfst. Tevens geschikt als winterdekbed voor mensen die het snel warm hebben en/of voor in een warmere slaapkamer.  
  3. Winter - Dekbed dat bij de meest mensen favoriet is voor tijdens de winter
  4. 4-Seizoenen - Dekbed bestaande uit het zomerdeel en lente-/herfstdeel, individueel of gekoppeld te gebruiken.

De Castella Nova 4-Seizoenen bestaat uit een zomerdeel (warmteklasse 4) en lente-/herfstdeel (warmteklasse 3). Voor de koude maanden kunt u beide delen aan elkaar koppelen zodat een extra warm winterdekbed ontstaat met warmteklasse 1. Hierdoor heeft u het hele jaar door het ideale dekbed.

Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het kiezen van het juiste dekbed.

Adviesprijs €549,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella dekbedden

Castella Nova Lente/Herfst

100% Poolse ganzendons

Castella Nova Winter

100% Poolse ganzendons

Castella Nova Zomer

100% Poolse ganzendons

Castella Wega 4-seizoenen

90% Poolse Ganzendons