Castella Clima Balance Winter

100% Mazurische ganzendons

Uniek en gepatenteerd Clima Balance systeem

Het enige dekbed met een natuurlijk klimaatregelingssysteem. De Castella Clima Balance® is voorzien van klimaatregelingszones. Overtollig vocht en overtollige warmte kunnen door deze zones opstijgen, zodat de temperatuur constant blijft en een persoonlijk en droog slaapklimaat ontstaat.

De werking werd onderzocht door de gerenommeerde Technische Universiteit Dresden. Het onderzoek toonde aan dat de unieke klimaatregelingszones ervoor zorgen dat Clima Balance® tot drie keer meer vocht afvoert.

De Castella Clima Balance® is gevuld met 100% Mazurische ganzendons dat heerlijk licht is en voor aangename warmte zorgt. De tijk is gemaakt van fijne katoen die heerlijk zacht aanvoelt.

Het Nomite® label in het dekbed verzekert u er van dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label, waarmee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig gereinigd is. Het Oeko-Tex® label in het dekbed toont aan dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden.

Het dekbed is wasbaar op 60°C. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed minder worden. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Twee uitvoeringen

De Castella Clima Balance® is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen: Winter en Winter Plus. 

De Winter uitvoering heeft warmteklasse 2 en is het dekbed dat het grootste gedeelte van het jaar bij de meeste mensen favoriet is.

Voor koude slaapkamers of als u snel last heeft van de kou is er een Winter Plus uitvoering met warmteklasse 1. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €399,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella dekbedden

Castella Wega Winter

90% Poolse Ganzendons

Castella Clima Balance Winter Plus

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Winter

100% Mazurische ganzendons

Castella Wega 4-seizoenen

90% Poolse Ganzendons