Castella Orion Winter

100% Mazurische ganzendons

 

Alleen als het beste goed genoeg is

De Castella Orion Winter behoort tot de top van het dekbeddensegment. De fijne mako batist tijk (Nm 190) zorgt voor een heerlijk zacht en soepel dekbed. In combinatie met de 100% Mazurische ganzendons is het dekbed uiterst licht. Gebruik van deze hoogwaardigste materialen maken de Castela Orion Winter dan ook tot één van de lichtste en meest comfortabele winterdekbedden die er verkrijgbaar zijn.

Plezierig slapen is gegarandeerd met de Castella Orion. Het Nomite® label in het dekbed verzekert u namelijk dat huisstofmijt het dekbed niet binnen kan dringen, doordat de tijk extra dichtgeweven is. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label, waarmee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig gereinigd is. Het Oeko-Tex® label in het dekbed toont aan dat het dekbed vrij is van schadelijke stoffen die de gezondheid kunnen schaden.

De Castella Orion Lente/Herfst is wasbaar op 60 graden Celsius. Het vaak wassen op hoge temperaturen of chemisch reinigen raden wij u echter af. Hierdoor kan het volume van het dekbed op achteruit gaan. Voor een lange levensduur volstaat het dagelijks opschudden van uw dekbed en het regelmatig luchten hiervan.

Voor ieder seizoen

De warmtebehoefte verschilt per seizoen en persoon. De Castella Orion is daarom verkrijgbaar in 3 verschillende uitvoeringen: zomer, lente/herfst en winter. 

  1. Zomer  - Dekbed voor gebruik tijdens de zomer.
  2. Lente/ Herfst  - Dekbed voor de lente en herfst. Tevens geschikt als winterdekbed voor mensen die het snel warm hebben en/of voor in een warmere slaapkamer.  
  3. Winter - Dekbed dat bij de meest mensen favoriet is voor tijdens de winter

De Castella Orion Winter heeft warmteklasse 2 en is het dekbed dat bij de meeste mensen favoriet is voor tijden de wintermaanden.

Alle Castella Orion dekbedden zijn door middel van lusjes en bijgeleverde knopen met elkaar te koppelen. Door het koppelen van de Orion lente/herfst met de Orion Zomer krijgt u een extra dik winterdekbed. Ideaal voor de koudste slaapkamers en/of wanneer u het snel koud heeft. Het Castella verkooppunt bij u in de buurt helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Adviesprijs €459,00

VERKOOPPUNTEN

Meer Castella dekbedden

Castella Orion Lente/Herfst

100% Mazurische ganzendons

Castella Orion Zomer

100% Mazurische ganzendons

Castella Wega Lente/Herfst

90% Poolse Ganzendons

Castella Wega Winter

90% Poolse Ganzendons

Castella Wega Zomer

90% Poolse Ganzendons